1-اعمال سلیقه درانتصاب مدیران،معاونین ودخالت افراددرساماندهی: تجربه نشان داده است که به قدرت رسیدن افراد فاقد صلاحیت می تواند آفت های زیادی را به دنبال داشته باشد. صدور بخش نامه های ناهماهنگ و نامربوط، انتصاب های فامیلی و بی برنامه در مجموعه، درگیری با دیگر افراد مجموعه بدلیل اینکه آنها وی را فرد توانایی نمی دانند از جمله زیان هایی است که انتصاب های نادرست به همراه خود دارند. همچنین یک انتصاب نادرست می تواند باعث دلسرد شدن افراد داخل مجموعه شود بطوریکه افراد احساس می کنند هیچ مسیر شناخته شده ای برای ترقی آن ها به مسیر های بالاتر وجود ندارد و هر چقدر هم تلاش کنند زحماتشان معیار پیشرفت شان قرار نخواهد گرفت. از سوی دیگر یک انتصاب به جا و شایسته می تواند باعث ایجاد تحول و خدمت رسانی بیشتر به مردم گردد
2-بیسوادی یا کم سوادی اکثروالدین:متاسفانه یکی ازمهمترین معضلات آموزش وپرورش منطقه بنت بیسوادی یا کم سوادی والدین است که تاثیرزیادی درافت تحصیلی دانش آموزان این منطقه داشته است.
3-عدم توزیع مناسب نیروی انسانی (نسبت معلم به دانش آموز):متاسفانه شاهداین هستیم که اکثر نیروها دربعضی جاها انباشته یا استفاده غیرمفیدمی شوددرحالی که درجاهایی دیگه نیازمبرم به نیرو وجوددارد.
4-فقروالدین:بعضا برخی والدین حتی قادربه پرداخت پول بیمه وخریدلوازم التحریر برای فرزندان خودنیستندچه برسه به غذای که می خورند همانگونه که شاهدبودیم حتی دربعضی جاها دانش آموزان بدون کفش درکلاس درس حاضرشدند.
پیاده روهای خیابان اصلی:علاوه بر این که از گستره خوبی برخوردار نیست و خیلی کم عرض است، آن جای کم را نیز مغازه داران مختلف با ریختن اجناس داخل مغازه خود در بیرون ،آشغال میکنند
ایجاد حمام ودستشویی عمومی: یکی دیگر از ضروریات منطقه جهت پاسخگویی به مهمانان و حتی مسافرینی که مدتی در شهر هستند.و یا در مواقعی که شهروندان شهر به دلایلی قادر به ساخت حمام در منزل نیستند و یا خراب شده است ایجادحمام یا دستشویی عمومی هست که متاسفانه..........فکری به حالش نشده..!!
کمبود سطل آشغال و نبود زباله دانهای استاندارد:همانطوری که شهر بزرگ می شود، تولید زباله نیز زیاد می شود. بر این اساس به ازای ازدیاد خانه ها و جمعیت، سطل آشغال به اندازه کافی تدارک دیده نشده است و علنا سطل آشغالهای که در بعضی نقاط تعبیه شده بودند از رده خارج شده اند. حتی این مسئله در ادارات،مدارس و مساجد شهر نیز نادیده گرفته شده است. که در بعضی از آنها شاهد ظرف آشغال با هیبت بشکه فرسوده هستیم و زباله ها نیز در اطراف در ورودی ریخته می شوند.
ازوظایف شهرداری هارسیدگی به امورمربوط به تابلوهای شهری، بویژه تابلوهای راهنمای مسیراست اهمیت این مقوله زمانی آشکارمی گرددکه تابلوها را جزیی ازمبلمان شهری درنظربگیریم.تابلوهای راهنمای مسیرنقش اطلاع رسانی محیطی رابرعهده دارندوهدف ازوجودآنها هدایت ناظربه محل دقیقی است که بایدبرود.حال با این وجودآیا تابلوهای راهنمای مسیرشهربنت چنین نقشی روبازی میکنند؟؟آیا ناظر رو به محل دقیقی هدایت می کنند؟؟
روستای رودگلندام روستایی از توابع شهرستان نیکشهر میباشد که فاقد اینترنت میباشد و با عنایت به تامین ارتباط روستا از طریق شبکه(جی اس ام) امکان راندازی سرویس اینترنتدر حال حاضر در روستای رودگلندام مقدور نمی باشد و از آنجایی که مسولین باید در مقابل خواسته های آحاد مردم سر تعظیم فرود بیاورند از مسولین زیربط خواستاریم پیگیری های لازم جهت آوردن اینترنت به روستای رودگلندام را به عمل آورند و با توجه به موقعیت جغرافیایی خوب روستا و قرار گرفتن روستا در مسیر ارتباطی شهرستان فنوج به بخش بنت وشهرستان نیکشهر و در نهایت به شهرستان بندری چابهار اگر یک دکل ایرانسل یا همراه اول و یا تلفن ثابت در این روستا نصب شود علاوه بر این روستا چندین روستای دیگر را تحت پوشش قرار خواهد دادهمچنین زمین جهت نصف دکل در روستا توسط دهیار و شورا های روستا تعیین شده است ما از مسولین تقاضا داریم پیگیر این مسله به شدت باشند چرا که دغدغه ی جمع فراوانی از جوانان روستا آوردن اینترنت به این روستا میباشد.
«پیام جمعی از اهالی روستای رودگلندام به مسولین مربوطه»
خدایا !
خدايا مرا به ابتذال آرامش و خوشبختی مکشان ، اضطرابهای بزرگ، غمهای ارجمند و حيرتهای عظيم را به روحم عطا کن . لذت ها را به بندگان حقيرت بخش و دردهای عزيز را بر جانم ريز . خدايا به من توفيق تلاش در شکست ، صبر در نااميدی ، رفتن بی هموار، جهاد بی سلاح ، کار بی پاداش ، فداکاری در سکوت ، دين بی دنيا، مذهب بی عـوام، عـظمت بی نام، خدمت بی منان، ايمان بی ريا، تنهایی در انبوه جمعيت و دولت . داشتن بی آنکه دوستم بدارند ، عطا کن